Djost Design is een ontwerpstudio gericht op interieur, meubilair en architectuur. Djost Design kan u adviseren en ondersteunen tijdens het gehele proces, van het ontwerpproces tot oplevering. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren architect te Den Haag, dan zit u bij Djost Design helemaal goed.

Wij kunnen uw dromen uit laten komen

Het team van Djost Design bestaat uit architecten, interieurstylisten en ingenieurs. Echte professionals, die u kunnen adviseren en ondersteunen gedurende het gehele proces. Zij staan klaar voor u tijdens de verschillende fases in het proces, van ontwerp tot realisatie. Het gehele proces moet een resultaat zijn van de dialoog tussen opdrachtgever en ontwerper, daarom wordt u actief betrokken tijdens het gehele proces. Op deze manier kunnen wij uw ideeën omzetten in concrete ontwerpen. Door onze ervaring bij veel, grotere en kleinere projecten, zijn wij in staat om uw wensen en behoeften om te zetten in concrete ontwerpen en kunnen wij uw dromen uit laten komen.    

Djost a villa

Djost Design heeft veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van luxe villa’s in Nederland en in het buitenland. Door onze ervaring zijn wij in staat om de perfecte afstemming te realiseren van het interieur en het exterieur. Djost Design staat voor eenvoud, contextueel en functionaliteit.

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren architect in Den Haag en wilt u graag meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u, zodat wij uw wensen en behoeften kunnen doorspreken. Neem gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u op gesprek om de mogelijkheden te bespreken.