Djost Design is een architectenbureau gevestigd in Den Haag. Het bedrijf is opgericht in 2008 door architect Jos van Heerde. Door onze ervaring, bij grotere en kleinere projecten, weten wij precies hoe wij u van dienst kunnen zijn. Djost Design geeft advies en kan u ondersteunen gedurende het gehele bouwproces, van ontwerp tot oplevering. Wanneer u op zoek bent naar een architect voor het ontwerp van uw droomhuis, een verbouwing of renovatie dan zit u bij Djost Design helemaal goed.

Meubilair, interieur en architectuur

Djost Design is een architectenbureau waar u terecht kunt voor architectonische vraagstukken en interieurontwerp. Tevens maken wij meubels op maat. Wij beheersen meerdere disciplines en daardoor kunnen wij u perfect van dienst zijn. Wanneer u bijvoorbeeld uw droomhuis wilt realiseren, dan kunnen wij u helpen bij het gehele proces. Van het ontwerp van uw droomhuis tot het interieur met op maat gemaakt meubels.

Wij gaan graag met u de dialoog aan

Het gehele bouwproces is een resultaat van de dialoog tussen de ontwerper en de opdrachtgever. Het ontwerp is ontstaat uit het samenspel van feiten, meningen, ervaringen, wensen en verlangens. Wij zijn in staat om uw wensen om te zetten in concrete ontwerpen.

Contact

Bent u op zoek naar een architectenbureau gevestigd in Den Haag, die u kan adviseren en ondersteunen gedurende het gehele (bouw)proces? Wij maken graag een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook bij vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen, u vindt de contactgegevens op de contactpagina.