Djost Design is een ontwerpstudio gericht op meubilair, interieur en architectuur, gevestigd te Den Haag. Djost Design werd opgericht door Jos van Heerde in 2008. Wanneer u op zoek bent naar een ontwerper die precies weet hoe hij uw ideeën kan omzetten in concrete ontwerpen bent u bij Djost Design aan het juiste adres.

Wij luisteren naar u

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ontwerper voor uw droomhuis? Dan zit u bij Djost Design helemaal goed. Djost Design kan uw ideeën omzetten in concrete ontwerpen, dat doen wij door goed naar u te luisteren. Het ontwerp is het resultaat van de dialoog, die wij graag met u aangaan. U wordt volledig betrokken bij het gehele proces, van het ontwerpproces tot het proces van de (ver)bouw. Op deze manier ontstaat een ontwerp volledig naar uw wensen en behoeften. Vervolgens kunnen wij samen met u gaan nadenken over het interieur, zodat uw ruimte optimaal benut wordt. Kijkt u eens naar de ontwerpen op onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Meubels op maat

Ook wanneer u opzoek bent naar een meubelmaker, bent u bij Djost Design aan het juiste adres. Wat voor soort meubels u ook zoekt, wij kunnen deze voor u maken.

Contact

Wanneer u op zoek bent naar ontwerper voor uw droomhuis, bent u Djost Design aan het juiste adres. Wij maken graag een afspraak voor een ontwerp voor uw meubilair, interieur of architectuur in onze ontwerpstudio In Den Haag. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden.