Bent u op zoek naar mooie design meubels in Den Haag? Dan komt u in uw zoektocht uit bij Djost, studio for architecture & design. Djost Design is een Nederlands label, ontworpen en gemaakt in Nederland. Onze design meubels in Den Haag kenmerken zich door de eerlijkheid van het materiaal. Voor Djost Design is duurzaamheid en ecologie geen kwestie maar een vanzelfsprekendheid.

Ontwerpen is voor ons het creëren van mogelijkheden. De balans tussen emotie en functie zoeken. Het samenspel tussen de wens en het gebruik. Wat voor soort design meubels in Den Haag u ook wenst, wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. Onze label staat voor eenvoud, contextueel en functionaliteit.

Djost is een studio voor architecture & design. Naast het ontwerpen van design meubels houdt Djost zich bezig met  architectuur en het ontwerpen en inrichten van exclusieve high-end villa’s.

Djost a villa

 

Djost heeft veel ervaring met het high-end villa’s in binnen- en buitenland. Zoekt u een architect die uw villa helemaal op maat en conform uw wensen kan ontwerpen? Dan bent u bij Djost aan het juiste adres. Wij hebben een team van architecten, interieurstylisten en ingenieurs klaar staan om uw villa helemaal naar uw wensen te ontwerpen en in te richten. Elke plek is anders en elke bewoner is uniek. We benaderen elk project dan ook alsof het onze eerste is.

Wilt u meer informatie over onze unieke design meubels of wilt u een villa laten ontwerpen? neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.