Djost, studio voor architectuur en design, is een meubelmaker in Den Haag. De studio ontwerpt onder meer design meubels op maat. Unieke meubels die gekenmerkt worden door eenvoud en functionaliteit. Meubels die hun kracht lenen uit hun minimalistische vormgeving maar tegelijkertijd ook ware blikvangers zijn. Creativiteit en vakmanschap komen samen in een uniek ontwerp van deze meubelmaker in Den Haag.

Het ontwerpproces

In het ontwerpproces is luisteren essentieel. Luisteren naar de wensen vanuit de klant uit maar ook naar verlangens, meningen, feiten en ervaringen. Luisteren en alles samenvoegen in een enkel ontwerp waarin alles samenkomt. We luisteren tussen de regels en luisteren naar onderliggende en soms onuitgesproken wensen. Dat bepaalt onze kracht en zorgt dat we daadwerkelijk tot de essentie door kunnen dringen.

Architectuur en interieur

Naast meubelmaker in Den Haag houdt Djost zich bezig met architectuur en interieur. Ontwerpen voor nieuw- of herbouw van woningen of gebouwen met een ander doel. Voor elk gebouw en elke functionaliteit komen wij tot een uniek ontwerp. Ook hebben wij veel ervaring met exclusieve high-end villa’s in binnen- en buitenland. Van ontwerp tot materiaalkeuze en van vergunningaanvragen tot oplevering. Djost blijft betrokken tot u uw sleutel in handen heeft.

Al onze ontwerpen kenmerken zich door de eerlijkheid van het materiaal. Voor Djost Design is duurzaamheid en ecologie geen kwestie meer maar een vanzelfsprekendheid.

Wilt u meer informatie over onze ontwerpen of wilt u onze hulp voor uw eigen project? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Op de website vindt u onze contactgegevens.