Djost ontwerpt meubels op maat in Den Haag. Djost is een studio voor architectuur en design, opgericht in 2008 door architect Jos van Heerde. Djost richt zich op architectuur, interieur en meubels op maat in Den Haag. Het jonge team zorgt voor een perfecte symbiose tussen interieur en exterieur.

Samenwerking

Creativiteit en vakmanschap liggen aan de basis van al onze projecten. We zijn dan ook trots op elk project dat we afleveren. Ze zijn het resultaat van een intensieve service georiënteerde samenwerking met onze klanten en partners. Onze uitgebreide aanpak bestaat uit het creatieve concept, de detaillering, keuze voor materialen en de kwaliteiten van de ruimte. Het zijn allemaal integrale en intrinsieke onderdelen van onze projecten.

Architectuur, interieur en design meubels

Djost denkt met u mee in oplossingen en functionaliteit. Met minimalistische en eenvoudige meubels die hun kracht vinden in functionaliteit en elegante eenvoud. Blikvangers of juist opgaand in de ruimte. Wat voor soort design meubels in Den Haag u ook wenst, wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. Onze label staat voor eenvoud, contextueel en functionaliteit.

Naast meubels op maat in Den Haag houdt Djost zich bezig met architectuur en interieur van onder andere exclusieve high end villa’s in binnen en buitenland.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt Djost ook volgen op Facebook of linkedin.