Djost Design is een architectenbureau dat zich richt op moderne eigentijdse architectuur, interieur en op maat gemaakte meubels. Djost Design werd in 2008 opgericht door architect Jos van Heerde. Djost Design bestaat uit een professioneel en ervaren team van architecten, interieurstylisten en ingenieurs. Zij zijn in staat om u te adviseren en te ondersteunen gedurende het gehele proces, van ontwerp tot realisatie.

Djost a villa

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren team om uw moderne villa op maat te laten ontwerpen, zit u bij Djost Design helemaal goed. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van luxe villa’s in het binnen- en buitenland. Het team van architecten, interieurstylisten en ingenieurs staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomhuis. Doordat wij meerdere disciplines beheren, kunnen wij u adviseren en ondersteunen gedurende het gehele proces. Wij weten de perfecte afstemming te creëren van uw interieur en uw exterieur. Om dit te kunnen realiseren is inzicht in onder andere vormgeving, lichtinval en zichtlijnen van cruciaal belang.  

De dialoog

Djost Design is in staat om uw ideeën te concretiseren naar ontwerpen. Luisteren is daarbij van cruciaal belang. Het gehele (bouw)proces is een resultaat van de dialoog tussen de ontwerper en de opdrachtgever. Wij betrekken u actief tijdens het gehele proces, zodat het resultaat volledig is naar uw wensen en behoeften.  

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren architectenbureau, dat gespecialiseerd is in moderne architectuur, voor het realiseren van uw droomvilla? Of wilt u meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u, zodat wij uw wensen en behoeften kunnen doorspreken. Neem gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u op gesprek om de mogelijkheden te bespreken.