Djost Design helpt u bij het realiseren van uw droomvilla. Bent u op zoek naar een architect voor het ontwerpen van een moderne villa met een eigentijdse architectuur? Wij zijn continu op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden, daardoor is niets voor ons te gek. Elke opdracht beginnen wij met een frisse blik. Wij zien het als onze uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken.

Gepassioneerde architecten, interieurstylisten en ingenieurs

Djost Design werd opgericht door architect Jos van Heerde in 2008. Inmiddels bestaat het team uit een aantal zeer gepassioneerde architecten, interieurstylisten en ingenieurs en kunnen wij trots zijn op het aantal zeer bijzondere opdrachten die wij hebben mogen doen. Wij hebben meerdere moderne villas mogen ontwerpen in zowel binnen- als buitenland.

Het onmogelijke mogelijk maken, daar zijn wij goed in

Door de passie en liefde voor ons vak, dagen wij onszelf keer op keer uit om een optimale afstemming te creëren tussen het interieur en het exterieur van uw villa. Een mooie vormgeving, de lichtinval en zichtlijnen zijn van cruciaal belang. Om deze optimale afstemming te bereiken gaan wij samen met u de dialoog aan. Het resultaat is de bundeling van verlangens, meningen, feiten en ervaringen. Wij maken het onmogelijke mogelijk voor u. Er is voor ons niets mooiers dan al uw verwachtingen te overtreffen.

Contact

Wilt u een moderne villa met een eigentijdse architectuur laten ontwerpen? Wilt u weten wat wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer informatie. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken, bij u thuis of op kantoor. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.