Djost Design is een architectenbureau gericht op meubilair, interieur en architectuur. Djost Design werd opgericht in 2008 door architect Jos van Heerde. Tegenwoordig bestaat het team uit architecten, interieurstylisten en ingenieurs. Stuk voor stuk gepassioneerde professionals. Onze professionaliteit en deskundigheid heeft tot meerdere grotere en kleinere projecten geleid. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het realiseren van droomvilla’s in zowel binnen- als buitenland. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren villa architect, hoeft u niet verder te zoeken.

Wij starten elke opdracht met een frisse blik

Djost Design heeft door de jaren heen de nodige ervaring en kennis opgebouwd en daardoor zijn wij in staat om u goed te begeleiden en ondersteunen gedurende het gehele proces. De liefde voor ons vak, zorgt ervoor dat wij elke opdracht weer vol passie en een frisse blik beginnen. Keer op keer staan wij voor de uitdaging om uw wensen en behoeften om te zetten in concrete ontwerpen. Wij nemen de tijd om uw wensen en behoeften volledig in kaart te brengen, luisteren is daarbij van cruciaal belang. Wij gaan graag de dialoog met u aan om uw droomvilla te kunnen realiseren. Wij maken het onmogelijke mogelijk!

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren villa architect en wilt u graag meer informatie? U hoeft niet verder te zoeken, want Djost Design helpt u graag bij het realiseren van uw droomvilla. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden, bij u thuis of bij ons op kantoor, te bespreken.