Djost Design is een architectenbureau gericht op meubels, interieur en architectuur gevestigd te Den Haag. Djost Design is de ideale partner wanneer u bijvoorbeeld een villa wilt laten bouwen. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van luxe villas in zowel binnen- als buitenland. Wij ondersteunen en begeleiden u tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Djost Design bestaat uit een team van gepassioneerde architecten, interieurstylisten en ingenieurs, die tijdens het gehele proces voor u klaar staan.

Wij maken uw droom villa

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw wensen en behoeften te concretiseren naar uw droom villa. Hiervoor gaan wij graag met u de dialoog aan, zodat wij het perfecte evenwicht weten te vinden tussen uw wensen en behoeften en de daadwerkelijke realisatie. Het omzetten van ideeën naar concrete ontwerpen zien wij als onze grootste uitdaging. Door de passie en liefde voor ons vak halen wij elke keer weer frisse energie uit deze uitdagingen. Wij houden constant alle trends en ontwikkelingen in de gaten en daardoor is voor ons niets te gek. Djost Design staat voor eenvoud, contextueel en functionaliteit.

Meubels,interieur en architectuur    

Naast het ontwerpen van een complete villa, kunt u ook bij ons terecht voor advies over uw huidige interieur en maken wij design meubels voor u op maat. Deze meubels worden gekenmerkt door hun eenvoud en functionaliteit.

Contact

Wilt u graag uw droom werkelijkheid maken en uw eigen villa te laten bouwen? Neem gerust contact met ons op en we komen vrijblijvend bij u op gesprek om de mogelijkheden te bespreken. De contactgegevens vindt u op de contactpagina.